Theo's Honden Uitlaatcentrale

 

 

Home

Nieuws/aanbiedingen

Honden uitlaatservice

Algemene Voorwaarden

Prijslijst

Wie is Theo

Contact Gegevens

In de media

Fotopagina

Links

 

 

 

Theo is een gepassioneerde dierenliefhebber die van kinds af aan met honden heeft gewerkt, eerst voor het plezier als kind de gezinshond allerlei trucjes leren, en later bij de Koninklijke Luchtmacht als hondengeleider werken met goed getrainde bewakingshonden. Ook heeft hij in zijn Luchtmacht tijd deelgenomen aan het hondendemo team van de Vliegbasis Volkel waar men met de bewakingshonden liet zien dat die ook nog andere dingen konden dan alleen maar het bijtwerk.  

Na de Luchtmacht tijd is hij doorgegaan in de hondensport, eerst nog met de standaard KNPV trainingen (politiehonden training) met zijn herdershonden, later met Duitse Herders het VDH programma en heeft hij een tijd lang een Duitse Herder kennel gehad. Met een van zijn Duitse Herders werd hij in 1994 beste VH-2 op het Limburgs Kampioenschap. In die tijd heeft hij ook regelmatig als instructeur mensen geholpen met het trainen van huishonden en bij diverse "probleem" honden gedragsproblemen gecorrigeerd.

Ook heeft hij enkele jaren gewerkt in een dierenasiel, hier heeft hij gewerkt met alle dieren die daar binnen kwamen. De honden kregen allemaal van hem een gedragstest zodat hij wist hoe ze in elkaar zaten en hij de potentiŽle klanten goed kon adviseren of de hond bij hun paste of niet.

Daarnaast heeft hij de nodige cursussen gedaan op dierengebied, zo is hij gediplomeerd dierenasiel/pensionhouder. 

In de tijd dat hij met de dieren werkte heeft hij regelmatig ervaren dat goede opvang en begeleiding moeilijk te verkrijgen was. Ook kwam hij er achter dat er nergens iets geregeld is voor als je eens om welke reden dan ook niet met je hond erop uit kan. Ook het vervoer van de huisdieren kan soms een probleem zijn, met openbaar vervoer ziet men niet graag en met de taxi kan dat soms ook problemen opleveren.

Vandaar dat Theo deze honden uitlaatservice nu heeft opgezet. Daarnaast doen we ook de huisdierentaxi en een huisdierenthuiszorg voor als U  onverwacht een of meerdere dagen weg moet en er geen plaats meer is in een dierenpension.