Theo's Honden Uitlaatcentrale

 

 

Home

Nieuws/aanbiedingen

Honden uitlaatservice

Huisdierenthuiszorg

speel en leer wandeling

Hondenvoer

Algemene Voorwaarden

Prijslijst

Wie is Theo

Contact Gegevens

In de media

Fotopagina

Gastenboek

Links

 

 

 

De huisdierenthuiszorg:

Ook deze is bedoeld voor iedereen die een huisdier heeft en om de een of andere reden eens een dag of meerdere dagen niet goed kan zorgen voor zijn huisdier. Wij komen dan op verzoek naar uw huis om daar ter plekke voor uw huisdier te zorgen. 

Wij voeren uw huisdier en zorgen voor voldoende vers drinkwater. Eventueel maken wij de kooi schoon en een hond laten wij uit, andere huisdieren worden ook voorzien van de nodige aandacht en eventueel een spelletje mee gespeeld voor zover ze daar vatbaar voor zijn. 

Wij kunnen bijna alle huisdieren verzorgen. Wij hebben goede kennis van honden, katten, knaagdieren, vissen en de diverse vogels. 

Het verzorgen van exotische huisdieren is ook mogelijk echter willen wij dan eerst bekijken of dit voor ons mogelijk is en of er speciale zorg nodig is.

Dus mocht het onverwachts gebeuren dat U vanwege ziekte of wat dan ook niet meer optimaal voor uw huisdier kunt zorgen neem dan contact op met ons. Wij komen dan zo snel mogelijk om uw zorgen voor het huisdier op ons te nemen. Het huisdier blijft bij U in huis en wij komen zolang het nodig is iedere dag minimaal 1 keer langs om voor het dier te zorgen. Meerdere bezoeken per dag zijn ook mogelijk.

Het grote voordeel van deze zorg is dat het huisdier in zijn eigen bekende omgeving blijft.  

Let wel, wij hebben geen pension plaatsen.

sleutelcontract:

Dit houd in dat we een contract opstellen waarbij U ons toestaat om uw huis te betreden Tegelijkertijd kunnen we dan ook uw post verzamelen en de plantjes water geven. De verkregen sleutel wordt veilig opgeborgen in onze kluis en na afloop van het contract krijgt U deze weer terug.

 

Boodschappenservice:

Indien U langdurig wegens ziekte gebruik maakt van onze huisdierenthuiszorg kunt U ook gebruik maken van onze boodschappenservice.

U mailt ons dan uw boodschappenlijstje door en de volgende dag halen wij uw boodschappen op en brengen die bij U thuis. Het tarief hiervoor is 10% van het aankoopbedrag.

Wij halen de boodschappen bij de AH, C1000, Lidl en Aldi.